Kedves Gazdik!
Klinikánk a 2020. március 28.-tól hatályba lépő Kijárási Korlátozás ideje alatt is a megszokott munkarendben, időpont előjegyzés alapján folytatja tovább működését.
Időpont egyeztetés céljából kérjük a +36-70/2000-117 telefonszámon jelentkezzenek.
Üdvözlettel: dr. Diószegi Zoltán
Kisállat sebészet, ortopédia, artroszkópia - dr. Diószegi Zoltán Kisállat sebészet, ortopédia, artroszkópia - dr. Diószegi Zoltán Kisállat sebészet, ortopédia, artroszkópia - dr. Diószegi Zoltán
Kisállat sebészet, ortopédia, artroszkópia - dr. Diószegi Zoltán klinikus szakállatorvos, specialista

Rólunk


dr. Diószegi Zoltán 

Kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos, a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület alapító tagja, első elnöke.

"Tanuld meg a játékszabályokat, aztán már csak játszanod kell - persze mindenkinél jobban" - Albert Einstein

 

Részletes önéletrajz

 


 

 

 


dr. Szabolcs Nóra

1984-ben születettem Budapesten. Diplomámat a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán 2010-ben szereztem meg. 2009-ben Erasmus ösztöndíj keretein belül fél évet töltöttem a müncheni Ludwig-Maximilians Universitӓt állatorvosi karának sebészeti tanszékén. 2010-től az Állatorvostudományi Egyetem Sebészeti és Szemészeti tanszék és Klinikáján egy évig gyakornokként, majd 2011-től a Mancsok állatorvosi rendelőben dolgoztam. 2015 óta az Állatorvosi Haematológiai és Onkológiai központban foglalkozom onkológiai betegek sebészeti ellátásával.

2015-ben több ízben vettem részt sebészeti workshopokon a Magyar és a Román Kisállatgyógyász Állatorvosok Egyesületeinek szervezésében, húgyszervi valamint fej-nyak sebészeti témában, és az Európai Sebész Kollégium tagja, Gilles Dupré által tartott plasztikai sebészeti workshop keretein belül volt szerencsém bővíteni ismereteimet a rekonstrukciós sebészet területén is.

2015 és 2017 között elvégeztem a Kisállatgyógyász Klinikus szakállatorvos másoddiplomás képzést. 2017-ben az a megtiszteltetés ért, hogy immáron előadóként vehetek részt az Állatorvostudományi Egyetem graduális onkológia képzésében, valamint a szakállatorvos képzésben. 

2018-tól beiratkoztam a Luxemburgi Egyetem szervezésében megvalósuló "European School of Advanced Veterinary Studies-ba", melynek kisállatok lágyrész sebészeti specialista képzésén veszek részt. 

A Gordiosz Klinikán speciális lágyrész sebészeti műtéteket végzek vagy a betegek altatását felügyelem. Demeter Renáta

2009 Érettségi
2011 OKK-OSSKI bővített sugárvédelmi tanfolyam
2012 Általános Kinológiai és Kiképzésvezetői tanfolyam 
2013 A Magyar Kisállatgyógyász Állatorvosok Egyesületének (HSAVA) állatorvosi asszisztens képző tanfolyama
2014 HSAVA asszisztensi programjában előadás tartása "Röntgen beállítások" témakörben
2015 "Sürgősségi ellátás avagy vészhelyzetek a kisállatok sebészetében és belgyógyászatában" 2 napos kiemelt állatorvosi képzés
Korábbi munkahely: 
2010-2011 Profivet Állatorvosi Rendelőintézet és Sebészeti központ
2011-2017 Állatorvostudományi Egyetem Sebészeti Klinika beosztás: állatorvosi asszisztens, röntgen asszisztens
Jelenleg állatorvosi asszisztens és röntgen asszisztens 

 

 
 

 


Sándor Ildikó

2007 Érettségi 
2007-2009 Állattenyésztő- és Állategészségügyi technikus képzés a Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskolában
2009 Kutyakozmetikus OKJ képzés
Korábbi munkahely: 
2009-2017 Állatorvostudományi Egyetem Sebészeti Klinika beosztás: állatápoló, majd műtősnő
Jelenleg állatorvosi asszisztens és műtősnő

 

 

 

 

 

 

 

 

Virág

2010 Pécel, érettségi

2013 Budapest  Állatorvosi, Állategészségügyi szaksegéd képzés

Korabbi munkahely: 2013-2018 Állatorvostudomanyi Egyetem Sebészeti tanszék  állatápoló majd műtősnő.

Jelenleg: állatorvosi asszisztens és műtősnő

 


Ars poetica - Miért Gordiosz?


Gordios, a későbbi Midas király apja volt, aki egy alkalommal, amikor földjét művelte, egy sas képében isteni jelet kapott Zeustól, hogy ő lesz Frígia királya. Nem sokkal ezután, a regnáló király meghalt, s trónviszály dúlta fel a kis-ázsiai királyságot. A nép úgy határozott, hogy az legyen Frígia új királya, aki elsőnek ér kocsijával Zeus templomához. Gordios is a vetélkedők között indult, elsőnek érkezett a templomhoz, s így végül beteljesedett a jóslat. Uralomra jutása után megalapította a róla elnevezett Gordion városát, s hálája jeléül felajánlotta Zeusnak szerencsét hozó kocsiját, rajta a kioldozhatatlannak hitt csomóval, mely köré hamarosan legenda is szövődött: azt csak Kis-Ázsia eljövendő ura fogja tudni megoldani, s ez végül Nagy Sándor egyetlen kard csapásával be is teljesedett.
A magyar nyelv egy szólásmondásban őrizte meg ezt a történetet: "kettévágja [megoldja] a gordiuszi csomót" amikor valaki egy bonyolult ügyet, nehéz kérdést meglepően egyszerű, gyakran erélyes beavatkozással old meg.

A névválasztást egyrészt indokolja a nevek közti áthallás, mint Gordios/Diószegi. Másrészt a földművesből lett király története jól példázza abbéli meggyőződésemet, hogy a tehetség előbb utóbb utat tör magának. Végül pedig saját habitusomhoz meglehetősen közel áll Alexandros problémamegoldása, ezért is lettem sebész 1990-ben.

Diószegi Zoltán